PIZZERIA GRAND' GRAZIA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 382 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Grand' Grazia. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2023 om 23:49 Altijd goed, vers en schoon. Nooit iets te klagen gehad
23 jan 2023 om 8:09 We wait for an order 2,5h.. we order fish soup but we got a tomato soup.. rest of food was very good but we wait very long time . If you are hungry dont order from this place
21 jan 2023 om 19:53 17:45 uur besteld om 19:30 bezorgd. De pizza was inmiddels koud! Onbegrijpelijk, zeer slechte reclame. Als het een te drukke zaterdagavond is, neem dan geen nieuwe orders aan! Beter enkele orders mislopen, dan koud eten bezorgen.
21 jan 2023 om 19:21 Lasagne was waterig en niet warm. Ik had stokbrood met kruidenboter besteld maar de kruidenboter was spoorloos. Friet was koud en slap. Mixed grill was daarintegen wel lekker.
21 jan 2023 om 0:26 Vlees was lekker maar friet was (k)oud.
7 jan 2023 om 22:17 Waar zijn die lekkere krokante pizza's gebleven? Jullie kwaliteit is ver achteruit gegaan. Leek alsof ik een rubbere koude pizza at. De friet was ook koud en veel te veel kruiden voor op friet. Heel jammer want jullie waren de enige lekkere pizzaria
18 dec 2022 om 21:42 Heb carbonara besteld - veel room, Ipv spek krijg je goedkoopste ham. Geen ui, uitgekookte pasta en er werd totaal geen zout gebruikt bij het koken.
16 dec 2022 om 22:06 Nu voor de 2e keer besteld! En 2 keer echt genoten van het eten! Dat het maar een paar sterren heeft slaat nergens op! Dez etent verdient 5 sterren!
30 nov 2022 om 21:20 Zoals altijd gewoon goed en de mixed grill van de sheff is gewoon geweldig!
26 nov 2022 om 21:46 Teleurgesteld. Wat normaal echt wel goed is, pollo funghi , champignons roomsaus was achterwege gelaten en ipv salade kreeg ik karige minj broodjes, normaal zit er ook wel een knoflooksaus bij ook nu niet. Frietjes waren heel hard doorbakken.
18 nov 2022 om 20:48 Lekker eten en mooi binnen de verwachtte tijd bezorgd!
15 nov 2022 om 20:50 De pasta was veelste gaar & de "taco's" waren nog geen eens taco's, het was meer een durum döner met kipstukjes en friet??? Verder was het broodje döner niet naar binnen te werken. Waarschijnlijk mijn slechtste bestel ervaring ooit.